De reactie van Steven Defour na discutabele goal van Vanaken en nederlaag op Club Brugge

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Antwerp kon zondagnamiddag geen punten sprokkelen op het veld van leider Club Brugge. De roodhemden gingen onderuit na een discutabele goal van Hans Vanaken.

Niemand durfde met zekerheid zeggen of de bal over volledig over de lijn was. Dat lees je hier. Ook Steven Defour kon het niet met zekerheid zeggen. "Het is moeilijk te zien of het doelpunt was of niet."

"Ik denk dat ook die doellijntechnologie moet gebruiken en dan blijft het eerlijk. Op basis van de videobeelden kan je volgens mij niet uitmaken of die bal al dan niet binnen is", aldus Steven Defour na afloop bij Play Sports.

"Wij stonden verdedigend vrij goed, maar offensief waren wij niet op de afspraak. We wilden defensief goed staan en dan van daaruit die tegenaanval laten vertrekken en dat hebben we een paar keer kunnen doen maar we hadden het veel beter moeten uit spelen."

"Club Brugge blijft gaan, ook met het publiek dat achter hun blijft staan. Je weet ook dat het heel gevaarlijk is bij een 0-0 stand en zij hebben dan dat goaltje kunnen maken."