Simon Mignolet benadrukt belang van driepunter tegen Antwerp: "Tegenstander die titel wil pakken"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Club Brugge heeft zondagavond een uitstekende zaak gedaan. Blauw-zwart versloeg de rivaal uit Antwerpen met het kleinste verschil. Simon Mignolet was dan ook zeer tevreden.

Over het enige doelpunt uit de partij was wel heel wat discussie want uit de beelden is niet op te maken of de bal volledig over de lijn was. De Brugse doelman pleit dan ook voor doellijntechnologie.

"Tot voor een paar weken dacht ik dat dit in het Belgisch voetbal aanwezig was. Ik ken het van in Engeland en doellijntechnologie helpt wel", reageert Mignolet voor de camera van Play Sports.

Verdiende overwinning tegen Antwerp

Na puntenverlies de afgelopen wedstrijden kon Club Brugge opnieuw aanknopen met een driepunter en dat in een topper tegen een concurrent. "Het was belangrijk om na die gelijke spelen de drie punten te pakken in een wedstrijd tegen een tegenstrever die de titel wil pakken."

Ondanks de discutabele goal vindt Mignolet de zege verdiend. "Wij hebben nog wel kansen gehad om meer te scoren, dus ik vind dat het wel een verdiende overwinning is."