Nieuwe geldautomaten op komst: Kijk hier of er op jouw locatie eentje komt

door: STS
Geldautomaat
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Het was de voorbije jaren een ergernis van velen: het verdwijnen van de geldautomaten. Het werd steeds moeilijker om aan cash geld te geraken, maar daar wordt verandering in gebracht.

"Tegen eind 2025 zullen er 970 CASH-punten te vinden zijn over heel het land, met in totaal meer dan 2.500 cashautomaten. Dat betekent dat er elke week nieuwe CASH-punten bijkomen. Ongeveer één elke werkdag", laat Batopin weten.

"Deze week openden we in Vlaanderen nieuwe CASH-punten in Heusden, Hamme en Kontich. In Wallonië opent een nieuw CASH-punt in Lasne en in Theux."

"95% van de Belgen zal een CASH-punt vinden binnen de 5 kilometer rijafstand. Voor de meeste mensen zal dat in realiteit een pak minder dan 5 kilometer zijn", vertelde topman Jeroen Gysel van Batopin aan Spaargids.

"We zorgen ervoor dat 40% van alle CASH-punten in kleine gemeentes en deelgemeentes zal staan. Bovendien zullen er CASH-punten komen op 50 locaties waar al minstens drie jaar geen geldautomaat meer was."

Op de website van CASH kan je de locaties van de geldautomaten voor elke gemeente vinden, zowel de actieve locaties als de locaties in opbouw en de plaatsen waar er nog naar een geschikte locatie gezocht wordt.

Volg Redactie24 nu op Instagram