Michel Hennipman is iets opgevallen bij 'Big Brother'-kandidaat Tobias: "Denk dat hij daar erg mee geworsteld heeft"

door: LHX
Michel Hennipman
Afbeelding bron: Instagram

Michel Hennipman moest vorig jaar 'Big Brother' op het laatste moment voor de finale verlaten. Dit jaar volgt hij het hele gebeuren van thuis uit.

Net als veel andere kijkers was Michel Hennipman in het begin van 'Big Brother' erg fan van Tobias. Dat enthousiasme is geleidelijk aan bekoeld: hij vindt dat Tobias na een tijdje veel minder sterk stond in de groep.

In de podcast 'We Are Watching You' geeft hij een mogelijke verklaring voor de ommezwaai. Zo denkt hij dat het probleem met zijn enkel, waardoor hij naar het ziekenhuis en vervolgens in quarantaine moest, er iets mee te maken heeft. 

"Ik denk dat het voor hem heel moeilijk is geweest dat hij er een aantal dagen uit is geweest", aldus Michel. "Dat hij het lastig vond dat hij daarna geen honderd procent meer kon geven in proeven."

Daarnaast vermoedt Michel dat Tobias ook erg geworsteld heeft met zijn band met Grace. "Is dit nou méér? Moet ik me niet méér focussen op het spel?" Het zijn vragen die hem ongetwijfeld wat hebben afgeleid van het spel.