Jullie zijn niet te vinden voor deze aanbeveling van de regering: "Mensen hebben daar nu geen centen voor"

door: PMN
Regering
Afbeelding bron: Photonews

De inflatie ligt momenteel heel hoog. Het zorgt dat het leven een pak duurder geworden is.

Voor wie een nieuwe auto koopt wordt aangeraden om een elektrische te kopen. Overweeg jij dit of niet?

We stelden de vraag op onze Facebookpagina. Daar is heel wat reactie op gekomen.

Een greep uit de reacties

"Nee, want niemand weet hoe lang ze mee gaan én wat ze gaan doen er mee nog meer vervuiling? En wat als er eens een harde winter krijgen als er geen benzine of diesel meer zijn? Dan terug met paard en kar zeker."

"Zonnepanelen, warmtepomp, batterij, huis isoleren, elektrische wagen, ... en wat nog allemaal eer het een tijdje verder is? Vroeger zongen we een liedje: 'Wie gaat dat betalen?'"

"Ik vind het zalig er in mee te rijden. En zelf zou ik het overwegen maar eerlijk! De wereld is er nog niet klaar voor en we gaan de voordelen keihard in ons gezicht krijgen . Niets is voor niets in deze wereld . Eerst goedkoop en iedereen aanzetten tot aankoop en daarna betalen we ons blauw."

"Op dit moment heeft Jan Modaal daar geen centen voor. Laat me zeggen wij de gewone werkende mens zoals de meeste onder ons."

"Neen, als ik een zelfde klasse wagen wil, dan zou die veel duurder zijn. Alsook met de stijgende energiekosten, zou het maandelijks verbruik tot 5 maal meer zijn. Daarbij is de autonomie en laadmogelijkheden te klein."

"Ja, omdat de prijs aan de pomp echt niet meer door de beugel kan. Neen omdat de aankoop te duur is. Thuis laden is geen optie. Alles staat nog in zijn kinderschoenen en is nog niet op punt en soms zelfs gevaarlijk."

"Ik vraag mij af als er enkel elektrische wagens mogen rijden wat ze met de brommers enzo gaan doen?"