Tom Van Grieken weet al wat Overlegcomité zal zeggen: "Het gaat weer UW schuld zijn"

door: STS
Tom Van Grieken
Afbeelding bron: Photonews

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft aan de vooravond van een nieuw Overlegcomité snoeihard uitgehaald naar het beleid van de regering.

"Je weet al wat ze gaan zeggen. We, u en ik, gewone burgers, gaan nog meer onze best moeten doen. Ten eerste kennen we dat verhaaltje. Als we onze best maar deden, mochten we Kerstmis en Nieuwjaar met de familie vieren. Resultaat? Nul!", foetert Van Grieken in een videoboodschap.

"Maar ten tweede: het probleem is niet dat wij onze best niet doen, het probleem is dat jullie, de regering, jullie best niet doen. Jullie hebben de strategische mondmaskers vernietigd, jullie track-and-tracebeleid staat nergens. De ongrondwettelijke avondklok zou tijdelijk zijn, we leven er nu al vijf maanden mee."

De Croo, Vandenbroucke en Jambon

"Kom niet af met een 'korte' lockdown, want we geloven jullie niet meer. Het is makkelijk praten als minister wanneer je loon gewoon wordt doorbetaald. Weet je welk signaal jullie als regering geven? Dat jullie al een jaar lang geen benul hebben van wat jullie aan het doen zijn. Dus beste De Croo, Vandenbroucke en Jambon, stop met te zeggen dat wij nog beter onze best moeten doen. Doe godverdomme eens jullie job, we betalen er voldoende belastingen voor!"