Peter Van Den Begin reageert na uitspraken over coronavaccin: "Dat ging wel erg ver"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Enkele maanden geleden verscheen er een opvallend interview in Humo. Daarin vertelden Peter Van Den Begin en zijn vrouw Tine Reymer geen coronavaccin te willen.

Peter Van Den Begin en Tine Remyer werden overspoeld met negatieve reacties, nadat ze vertelden zich niet te willen laten vaccineren tegen het coronavirus. Ze zijn daar best van geschrokken.

"We wisten natuurlijk dat er reacties op zou komen, het was geen impulsieve ingeving om daarover te spreken", zegt Peter in De Morgen. "Maar hoe we na dat interview werden weggezet als gekke complotdenkers of antivaxers, dat ging wel erg ver."

"Ik ben geen antivaxer", benadrukt de acteur. Toen Peter met zijn gezin naar Bali op vakantie ging, liet hij zich met de nodige vaccins inenten en ook zijn kinderen hebben als baby's hun inentingen gekregen.

"Het grote verschil is dat die vaccins hun efficiëntie en veiligheid hebben bewezen, én dat we er zelf vrijwillig en zonder manipulatie voor kozen. Ik heb geen paaldansers in een vaccinatiecentrum nodig om me te overtuigen", aldus Peter.