Man krijgt klappen van kassierster tijdens discussie over mondmasker

door: BVDO
Afbeelding bron: Pixabay

Een man heeft slagen gekregen nadat hij een werkneemster van een supermarkt aansprak over het fout dragen van een mondmasker.

De man is vaste klant bij de supermarkt in Amsterdam, maar het lakse gedrag van het personeel als het over dragen van mondmaskers kon hij niet appreciëren. 

Aan de kassa droeg een personeelslid het mondmasker niet goed. “Het hing op haar kin. Ik vroeg of zij het normaal wilde dragen, omdat ik me er niet veilig bij voel. Ik werd uitgescholden voor mongool”, vertelt de man aan De Telegraaf. 

Hij liet er de manager bij halen, maar dat leverde niet veel op. “De teamleider maakte duidelijk dat het dragen van mondkapjes onzin is. Het gaat om het principe: als wij als klanten mondkapjes moeten dragen, dan ook het personeel van de winkel.” 

Toen de man zei dat hij alles zou filmen en aan het hoofdkantoor zou bezorgen, werd zijn gsm uit de handen geslagen en volgden enkele klappen. Maar dat was nog niet het einde. 

Toen de man naar buiten ging, liep het nog maar eens fout. Verschillende personeelsleden gingen achter de man aan en gaven hem er stevig van langs. 

“Ik heb harde klappen gehad. Ik kan maandag onmogelijk werken. Mijn hoofd is bont en blauw. Mijn knie is kapot. Dit gaat wel een tijdje duren.”