Er is een fikse ruzie ontstaan in het Britse koningshuis: “Dat is de schuld van Meghan”

bron: TV-Familie
door: PMN
Carole Middleton, de moeder van Kate, is behoorlijk boos. Alles heeft te maken met een beslissing die koningin Elizabeth genomen heeft.

Koningin Elizabeth heeft voor het kerstfeest van dit jaar Doria Ragland uitgenodigd. Het is de eerste keer dat de moeder van Meghan aanwezig zal zijn op het jaarlijkse kerstfeest van de Windsors.

Volgens royaltywatchers zet dit kwaad bloed bij de moeder van Kate. “Zij is nog nooit uitgenodigd geweest op het kerstfeest. Nu de mama van Meghan wel aanwezig mag zijn, maakt dat haar razend.”

“Ze heeft dat ook aan haar dochter Kate duidelijk gemaakt. Ze vindt dat haar dochter meer op haar strepen moet gaan staan tegenover Meghan. Kate is wel de vrouw van de toekomstige koning.”

"ZE KAN HAAR NIET UITSTAAN, DAT IS HET PROBLEEM"
Maar er is een probleem. “De Queen kan haar niet uitstaan. Ze vindt dat Carole wat vaak te koop loopt met dat zij ‘de moeder van’ is. De Queen heeft meer sympathie voor Doria, die veel discreter is. Bovendien weet de Queen dat Doria met kerst in Engeland is en anders alleen zal moeten vieren.”

“Doria kent nog niet zoveel mensen in Engeland. Dus de Queen vindt het niet meer dan logisch dat Doria Kerstmis bij hun komt vieren. Zo kan ze die avond ook bij haar dochter en schoonzoon zijn.”