Meghan Markle brengt opmerkelijk bezoek: “Ook al zijn we verschillend, we hebben allemaal dezelfde onzekerheden”

bron: People
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle stak kansarme vrouwen een hart onder de riem. Ze bezocht een bijzondere bakkerij in Londen. De gebakjes in de Luminary Bakery’s in Camden worden gemaakt door kansarme vrouwen.

De hertogin van Sussex sprak er met kansarme vrouwen. Iedereen had er al te maken gehad met problemen als dakloosheid, geweld en verslavingen. Meghan hielp hen in de keuken.

Zo kreeg Meghan te horen hoe een vrouw meerdere keren werd gestoken door haar ex. De dame zei dat ze het nog steeds moest verwerken. Daarop antwoordde ze hertogin enorm liefdevol: “We hebben de gewoonte dat dingen tegenwoordig heel snel moeten worden opgelost, maar we zijn geen mechanische objecten die moeten worden gerepareerd. Je bent een beschadigd persoon die moet helen en dat kost tijd.”

De hertogin vindt het belangrijk dat vooral vrouwelijke slachtoffers met elkaar blijven praten over wat ze hebben meegemaakt. “Onze levens, achtergronden en ervaringen zijn dan misschien verschillend, maar ik merk tijdens dit soort momenten dat onze hopen, angsten, onzekerheden en dingen die ons hart sneller doen kloppen dezelfde zijn. En dat is heel geruststellend”, aldus de hertogin.