Meisje dat bij straatrace in gecrashte BMW zat is er vreselijk aan toe: "Wonder dat ze er levend uitgekomen is"

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay

Twee van de drie passagiers van de wagen die aan hoge snelheid crashte in Wetteren, liggen nog steeds met zware verwondingen in het ziekenhuis.

Eén van hen is de 18-jarige Shauny, die op de achterbank zat toen de 23-jarige bestuurder aan een razende vaart de controle over zijn BMW verloor en tegen huizen en geparkeerde wagens knalde.

De jonge vrouw heeft twee gebroken ruggenwervels, een gebroken borstbeen, een gescheurde darm en schade aan de mild, weet TV Oost.

"Ze zal acht weken met een harnas moeten lopen en opnieuw moeten leren stappen", vertelde haar vader aan de regionale tv-zender.

De bestuurder zou het gaspedaal diep hebben ingedrukt, tot een snelheid van tegen de 200 km/u. "Mijn dochter heeft nog gevraagd om te vertragen, of het zou niet goed komen. Op dat moment ging het mis. Haar woorden waren nog niet koud of hij verloor de controle over het stuur."

"Het is een wonder dat ze er levend uitgekomen is. Ik ben heel blij dat mijn dochter er nog is. Voor hetzelfde geld krijg ik een ander telefoontje, of komen ze aan mijn deur bellen met slechter nieuws."