Het is zover: Eerste melding van ongeval met Tesla Cybertruck is een feit

door: PMN
Tesla Cybertruck ongeval
Afbeelding bron: YouTube

Tesla heeft de Cybertruck op de markt gebracht. Voor de eerste keer is er melding gemaakt dat het voertuig betrokken geraakt is bij een ongeval.

De Cybertruck van Tesla is niet onbesproken. Er zijn heel veel vragen over het voertuig. Is het wel veilig? Wat zijn de bijkomende risico’s op een ongeval?

In Californië gebeurde woensdagmiddag rond 2 uur in de namiddag, lokale tijd, een ongeval met de Tesla Cybertruck. Dat schrijft Techpulse.

Bij het ongeval was de Tesla Cybertruck niet in fout. Het voertuig kwam in aanraking met een Toyota Corolla waar een 17-jarige achter het stuur zat. Volgens de politie week de Toyota om een nog onduidelijke reden uit naar rechts, kwam daarna tegen de berm terecht. Daarna schoot hij weer op de rijbaan en kwam op het linkerrijvak terecht. Tot slot reed de Toyota frontaal in op de Tesla Cybertruck.

Enkel de bestuurder van de Cybertruck raakte bij het ongeval lichtgewond. De politie merkt ook op dat de Cybertruck op het moment van het ongeval allicht niet autonoom reed.

Tags tesla