Hilde Crevits kreeg slecht nieuws van de dokter

door: STS
Hilde Crevits
Afbeelding bron: Photonews

Vlaams minister Hilde Crevits (cd&v) gaat na een afwezigheid van zes weken omwille van gezondheidsproblemen nu opnieuw aan de slag.

"Ik ben op een bepaald moment van mijn stoel gevallen, op de grond. Ik ben even buiten bewustzijn geweest", blikte Crevits terug in 'Terzake'.

"Daarna is alles zeer wazig verlopen. Ik ben eventjes in het ziekenhuis geweest. Bij de medische check up die ik daarna gehad heb, zei de arts: 'Jij bent fysiek en mentaal compleet uitgeput. Je moet een aantal weken rusten'."

"Ik was fysiek uitgeput, maar ook mentaal. Ik sliep heel slecht in de maanden ervoor. Mensen rondom mij zeiden wel eens: 'Het gaat jou allemaal precies moeilijker af. Je zucht meer, je bent minder vrolijk dan anders'."

"Als ik achteraf op de dingen terugkijk, merk ik wel dat ik inderdaad mentaal en fysiek uitgeput was. Maar ik heb iemand nodig gehad die mij met de neus op de feiten drukte."

"Ik heb nu groen licht gekregen om te starten. Ik wil het ook echt, ik heb er enorm naar uitgekeken om te werken. Dus voor mij lijkt het alsof ik nu gerecupereerd ben. Ik hoop dat het effectief zo blijft, want ik wil echt wel opnieuw werken. Maar ik heb wel het zwarte gat een beetje gezien."