Hilde Crevits moet er zich bij neerleggen: "Mag niet van de dokter"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Vlaams minister Hilde Crevits is opnieuw aan de slag na een periode van ziekteverlof. Maar ze moet zich van de dokter wel nog aan enkele regels houden.

Crevits was te gast in 'Terzake', maar het ging op haar eigen verzoek niet om een live-uitzending 's avonds, maar om een vooropname in de vroege vooravond.

"Ik ben sinds een aantal weken opnieuw gestart met werken. Maar in samenspraak met mijn arts is afgesproken om geen laatavondactiviteiten te doen", zei de cd&v-politica.

"Dat betekent dat ik tot januari niet live verschijn in nieuwsuitzendingen of 'Terzake', om toch zeker de gezondheid te bewaken."

"Eigenlijk gaat het nu heel goed met mij. De drive van vroeger is volledig terug. Ik voel mij ook zeer enthousiast om aan de slag te zijn. Ik ben heel blij dat ik opnieuw mag werken."

"Mensen in mijn omgeving zeggen: een paar maanden geleden zagen we het, dat je helemaal anders was dan nu. Dus het oude vuur is terug. Het was echt wel nodig om er even tussenuit te zijn. Ik heb wel wat tijd nodig gehad om tot inzicht te komen dat het echt nodig was."