Tal van BV's en politici roepen op om horeca te steunen met nieuw initiatief

door: MRO

2020 was een bijzonder moeilijk jaar voor horeca-uitbaters. Tal van politici en BV's scharen zich achter het nieuwe initiatief om een 'smaakvol gebaar' cadeau te geven tijdens de feestdagen. Hiermee steun je de lokale horeca-uitbaters.

Via smaakvolgebaar.be kan je een cadeaubon kopen bij lokale horeca-uitbaters die je een warm hart toedraagt. Die drop je dan in de brievenbus van familieleden en kennissen met wie je dit jaar niet kan tafelen of die het in deze periode moeilijk hebben. Of je legt die gewoon thuis onder de kerstboom.

Er zijn al Smaakvol Gebaar-cadeaubonnen te koop voor 316 horecazaken. Onder andere Véronique De Cock, Louis Talpe, Hanne Troonbeeckx en ministers Hilde Crevits en Jan Jambon kochten vandaag al een Smaakvol Gebaar-cadeaubon bij hun favoriete restaurant of café.

Minister Bart Somers vertelt waarom hij deze actie ondersteunt: "2020 was geen gemakkelijk jaar en zeker niet voor onze ondernemers. Wanneer we onze vrienden en familie deze kerstperiode willen verrassen met een cadeautje, kopen we dit best bij onze lokale handelaars. Zij kunnen onze steun gebruiken.”

Tags horeca