“Auto wordt iets voor de elite, niet voor de gewone werkman”

door: BVDO
Elektrische wagen
Afbeelding bron: Pixabay

De Vlaamse regering wil versneld de elektrische wagens invoeren. Vanaf 2027 zouden er enkel nog elektrische auto’s ingeschreven kunnen worden.

Op dit moment kosten elektrische wagens een pak meer dan auto’s op fossiele brandstoffen. Wij vroegen onze lezers of ze tegen 2027 een elektrisch voertuig zouden kunnen aanschaffen. Een greep uit de reacties...

“Als ze mij er een cadeau doen graag, ik heb geen 5.000 euro per maand.”

“Begin ik niet meer mee op onze ouderdom.”

“Nee. Geen laadpalen genoeg. En veel te veel geld.”

“Veel te duur.”

“Zal onbetaalbaar zijn voor gewone burgers.”

“Neen, ik denk dat veel mensen dat niet gaan kunnen qua geld en parkeerplaats. Is goed voor mensen met een goed gevulde portemonnee en veel plaats aan hun mooie huis. Schandalig!”

“Is voor de elite, niet voor de werkman of -vrouw. Of voor bedrijven en zelfstandigen die alles kunnen aftrekken van de belastingen op de kop van de werkende bevolking.”

“Niet van ons pensioen, we zullen al blij zijn dat we onze lijnkaart voor 65+ tegen die tijd nog kunnen betalen. Wie weet wat het dan kost.”

“Neen als alleenstaande met tegen dan 2 studenten zal dat er niet meer vanaf kunnen.”

“Nee veel te kostelijk! Een gewone mens kan dat niet betalen!”

“Vrees dat auto rijden voor de gewone sterveling zeer moeilijk gaat worden. Het fileprobleem lost zichzelf op. Alles voor de rijken en niks meer voor de werkende mens.”