Vader denkt dat hij corona heeft, dokters hebben slecht nieuws: "Het is nog erger"

door: STS
Matthew
Afbeelding bron: Gofundme

Een jonge vader van vier kinderen dacht dat hij het coronavirus had opgelopen. Maar de diagnose was veel erger en nu is het niet zeker dat hij Kerstmis haalt.

Toen de 32-jarige man uit het Engelse Netherfields in oktober van vorig jaar zich slecht voelde en weinig eetlust had, trok hij naar de spoedafdeling. Hij dacht dat hij het coronavirus had opgelopen.

Maar het was erger: er werden drie ongeneeslijke tumors vastgesteld in zijn hersenen.

"Hij kreeg een hartverscheurende diagnose. Er werd hem gezegd dat de tumoren dodelijk waren en dat een behandeling hem niet kon helpen, enkel zijn leven verlengen", verklaarde zijn nicht aan The Mirror.

De man onderging sindsdien bestralingen, een maagoperatie en een hersenoperatie, om de druk van de grootste tumor te verlichten. "Bij zijn laatste afspraak zeiden de dokters dat niemand in zijn toestand meer dan anderhalf jaar geleefd heeft. Het is hartverscheurend dat hij de belangrijke momenten in het leven van zijn kinderen zal moeten missen."

De vrouw wil haar neef nog zoveel mogelijk herinneringen laten maken met zijn kinderen en zamelt geld in via GoFundMe, zodat ze een reis cadeau kan doen.

Download nu de gratis app van Redactie24