Waarom vrouwen met een maatje meer beter zijn in bed

bron: Gezond.be
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vrouwen met een maatje meer krijgen vandaag nog steeds heel wat kritiek over zich heen omdat ze niet aan de standaardnorm van onze maatschappij voldoen. In reclamecampagnes zien we vandaag de dag immers nog steeds overwegend slanke vrouwen. Slank of volslank, volgens ons mag elke vrouw trots zijn op haar lichaam! En dames met een maatje meer… Jullie zouden volgens onderzoek beter zijn in bed. Maar dat is niet het enige wat uit onderzoek naar voren komt. Enkele feiten op een rij.

Beter in bed

Uit Brits onderzoek blijkt dat volslanke vrouwen beter zijn in bed dan iets slankere dames. 89 % van de mannelijke ondervraagden gaf dat aan. Volgens deze mannen zouden ronde dames beter hun best doen in bed en “zich meer geven”.

Gelukkiger en zelfverzekerder

Mannen vinden vollere vrouwen vaak gelukkiger en zelfverzekerder. Dat komt deels door de omega 3-vetzuren. Vrouwen met een maatje meer worden vaak als vrolijker ervaren.

Vruchtbaarheid

Een vrouw met ronde heupen en billen wordt beschouwd als teken van vruchtbaarheid, al sinds de oudheid is dit het geval. Hieraan ziet een man onbewust of een vrouw voor nageslacht kan zorgen.

Wees trots!

Mika zong het al. "Big girls you are beautiful". Mika heeft voor de volle honderd procent gelijk, maar volgens ons mag elke dame zich goed in haar vel voelen. Zowel slanke als volslanke dames hoeven zich nergens voor te schamen.