BEWEZEN: Daarom is het beter om geen ondergoed te dragen. Bye bye onderbroek!

bron: Health
door: Redactie
Afbeelding bron: Foter
Sommige vrouwen zullen het misschien niet graag horen, maar het is wel degelijk beter om zonder onderbroek naar buiten te gaan. Dat toont een onderzoek aan van de Amerikaanse gynaecologe Donnica Moore.

Ventileren is het codewoord

Wie ondergoed draagt, laat het daar beneden niet ventileren. Door de warmte en het zweet dat zich opstapelt, voelen bacteriën zich er als de beste. Vooral kanten lingerie maakt het nog erger. Kant laat immers geen lucht door.

via GIPHY

Gladde huid

Wil jij een gladde huid? Dan draag je beter geen ondergoed. Het is bewezen dat bepaalde slipjes voor meer irritaties zorgen en uitslag veroorzaken.

via GIPHY

Andere oplossing!

Wie het in deze tijd van het jaar toch wat fris vindt om het huis te verlaten zonder slipje kan ook naakt slapen, aldus Donnica Moore. Bovendien is het ultragezond om je lichaam ’s nachts “te laten ademen”.

via GIPHY

Weg strakke broek

Strakke skinny jeans laat je volgens Moore maar beter in de kast liggen als je beslist om geen onderbroek te dragen. De stof veroorzaakt kleine schaafwondjes, wat tot irritatie kan leiden. Een luchtig rokje of jurkje is de beste keuze. Al hopen we voor jou dat de weermannen geen rukwinden voorspellen… Het zou gênante taferelen kunnen opleveren. Oeps!

via GIPHY

Tags buzzfeed