10 signalen die bewijzen dat je partner ook je allerbeste vriend(in) is

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Liefde is zo schoon. Jij en je partner zijn niet alleen elkaars eeuwige liefdes, maar daarbovenop ook elkaars beste vriend. 9 signalen die erop wijzen dat jullie een onverwoestbare vriendschapsband hebben met elkaar.

1. Je ligt elke keer plat op de grond van het lachen als hij een grapje uithaalt

Jullie tortelduifjes delen dezelfde humor, wat voor hilarische taferelen zorgt. Je hebt buikpijn van het lachen wanneer hij weer eens grap vertelt. Samen zijn jullie al helemaal om te schaterlachen. Jullie zouden het als komisch duo nog ver kunnen schoppen.

via GIPHY

2. Jullie weten echt alles over elkaar

Een geheim bewaren is ontzettend moeilijk. Je wilt dan ook dat je partner als eerste op de hoogte is. Van alles, maar dan ook écht ALLES. Je bent er rotsvast van overtuigd dat je diepste geheimen veilig zijn bij je geliefde.

via GIPHY

3. Samen een lach en een traan

Een beste vriend(in) is iemand waarmee je kan lachen, maar evengoed kan huilen zonder dat je je daarvoor hoeft te excuseren. Jullie voelen elkaars gevoelens perfect aan zonder ook maar een woord uit te spreken. Die rotdag ben je snel vergeten wanneer je in zijn/haar armen valt.

via GIPHY

4. Je kunt echt altijd jezelf zijn

Iedereen durft zich wel eens beter voordoen dan hij/zij zichzelf voelt. Bij je partner hoef je je echter voor niets te schamen. Je geliefde apprecieert altijd wie je bent: de beste en ook de slechtste versie van jezelf (Ahum, je beseft maar al te goed dat het soms héél erg kan zijn. Je wederhelft verdient een gouden medaille.)

via GIPHY

5. Je hoeft nog maar te kijken of je weet hoe je partner zich voelt

Tussen jullie zijn geen woorden nodig. In een oogopslag kan jij vertellen hoe je partner zich voelt. Ook in omgekeerde richting is dat van toepassing!

via GIPHY

6. Samen voelen jullie zich opperbest

Als je geliefde weg is, voel je je meestal verloren. Je voelt je onrustig en hoopt stiekem dat je hem/haar snel terugziet. Samen voel jij je pas echt gelukkig. Elkaar missen is dan ook aartsmoeilijk. Net zoals Nicole en Hugo zijn jullie een onafscheideijk duo.

via GIPHY

7. Jullie hebben dezelfde vriendengroep

Uiteraard zijn er ook aparte vrienden, maar de meeste vrienden kennen jullie als koppel. 

via GIPHY

8. Hij/zij geeft je altijd raad

Hoe moeilijk je vraag ook is, je weet dat je bij je partner voor alles terechtkunt. Geen probleem is te groot om overwonnen te worden. Na enkele bemoedigende woorden en een gouden raad weet je weer precies wat te doen.

via GIPHY

9. Music maestro!

Jullie delen dezelfde film- en muzieksmaak, maar daarnaast praten jullie ook naar hartenlust over oneindig veel andere gemeenschappelijke interesses. 

via GIPHY

10. Je beseft hoe gelukkig je bent

Met je partner aan je zijde voelt het alsof je de wereld aankan. Hij/zij is jouw ultieme geluk. 

via GIPHY

Tags buzzfeed