WhatsApp kondigt belangrijke verbetering aan voor gebruikers

door: MRO
Whatsapp
Afbeelding bron: Photonews

WhatsApp maakt voor de meeste mensen deel uit van hun dagelijks leven. Berichtjes, foto's en filmpjes sturen doen velen via de populaire berichtenapp.

WhatsApp zet ook sterk in op groepen. Wellicht zit ook jij wel in één of meerdere groepen. Om het beheer van zulke groepen beter te maken, voert WhatsApp wijzigingen door met functies die tijdens de komende weken wereldwijd beschikbaar worden.

"Nu steeds meer mensen lid worden van community's, willen we groepsbeheerders meer controle bieden over hun groepsprivacy. Daarom hebben we een simpele tool ontwikkeld die beheerders de mogelijkheid geeft om te bepalen wie lid mag worden van een groep", lezen we op de blog van WhatsApp.

"Wanneer een beheerder ervoor kiest de uitnodigingslink van een groep te delen of een groep open te stellen voor lidmaatschap in een community, heeft de beheerder nu meer controle over wie lid mag worden. Groepen zijn plekken waar mensen een aantal van hun meest persoonlijke gesprekken voeren en het is belangrijk dat beheerders eenvoudig kunnen beslissen wie hier wel en geen toegang toe heeft."

Tags whatsapp