VTM

Stan Van Samang maakt zich ernstige zorgen over zijn zoontje Lenny: "We staan machteloos"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
In tranen verliet Stan Van Samang het podium. Hij kon niet meer verder zingen omwille van zijn verkoudheid. Het goede nieuws is dat het intussen weer een stuk beter gaat met Stan.

Stan is verlost van zijn verkoudheid. Maar de slapeloze nachten blijven zich wel opstapelen. "Eindelijk is mijn zoon Lenny verlost van die vervelende reflux", verduidelijkt Stan in Dag Allemaal. "Maar het slapen is nog niet verbeterd. Dat baart ons zorgen. We voelen ons zo machteloos. Barbara en ik kunnen alleen maar hopen dat het snel over is."

"Er zijn nachten dat we geen oog dichtdoen. Dat hakt er serieus in. Barbara en ik lassen wel een beurtrol in zodat we nooit samen moeten opstaan. Maar als Lenny heel het huis bij elkaar krijst, ben ik natuurlijk ook wakker. De vermoeidheid maakt van mijn geen ander mens, maar ik heb misschien wel een korter lontje. Alleen probeer ik dat op niemand uit te werken en al zeker niet op Lenny. Daar zie ik hem veel te graag voor. Hij kan er ook niets aan doen, hé. Zowel Barbara als ik zijn slechte slapers, het kan zijn dat hij dat van ons geërfd heeft", besluit Stan.