Hilde Crevits deelt vreselijk nieuws uit privéleven: Haar volgers wensen haar moed en sterkte toe

door: STS
Hilde Crevits
Afbeelding bron: Photonews

Vlaams minister Hilde Crevits moet haar verkiezingscampagne noodgedwongen op een lager pitje zetten. Ze heeft slecht nieuws uit haar privéleven.

"De verkiezingscampagne schakelt een versnelling hoger maar soms staat alles bijna stil. Mijn mama vecht voor de derde keer tegen borstkanker", maakte Crevits (cd&v) vrijdagochtend bekend via haar Facebookpagina.

"Gisteren werd ze, na een week ziekenhuis - fel verzwakt - opgenomen op de afdeling intensieve zorgen. Ze krijgt de allerbeste zorgen door bijzonder geëngageerde mensen en we geloven oprecht dat ze weer beter zal worden."

Zorg dragen en steun geven

"Maar het is nu belangrijk om zoveel als mogelijk bij haar te zijn, meer zorg te kunnen dragen voor onze familie en steun te geven aan mijn papa. Daarom zal ik persoonlijk - zo lang als nodig - weinig of geen campagne voeren. We bekijken het nu dag per dag. Hoop dat jullie hier begrip voor hebben", sloot Crevits haar bericht af.

Haar volgers wensen haar veel goede moed en sterkte toe. "Veel moed, Hilde. Chapeau dat je er wil zijn voor je mama en familie. Ondanks de verkiezingscampagne. Je zal er geen spijt van hebben", schrijft iemand.

"Veel moed, jouw moeder is er altijd voor jou geweest, het is niet meer dan normaal dat jij nu ook aan haar zijde staat", klinkt het in een andere reactie.